Youth!

Wist je dat de 12 discipelen van Jezus allemaal tussen de 16 en 25 jaar oud waren? En ook Daniël, Jeremia, Timotheus en zelfs de moeder van Jezus, Maria, zijn allemaal voorbeelden van jonge mensen. Wij vinden het dan ook heel erg belangrijk, dat jeugd de kans krijgt om zichzelf te kunnen zijn, waar we samen op zoek gaan naar Jezus én we toegerust worden om Hem te volgen. 

Door middel van de Alpha Youth avonden, jeugddiensten en conferenties bouwen we een community van jongeren, die niet aan de zijlijn blijven staan, maar volledig toegerust worden om te gaan voor Jezus. Voor en door jeugd!

Zien we jou daar ook? 
Alle jeugdactiviteiten worden gehouden aan de Oosterstraat 35 in Drachten.

Fun, Faith, Food & Friendship met Alpha Youth
Alpha Youth is de place to be voor jouw vragen over het leven en het christelijk geloof. Het is een cursus over de basis van het christelijk geloof, maar het is geen cursus zoals je het gewend bent. Bij Alpha gaat het om jouw vragen, er is geen goed of fout.

Iedereen is welkom, of je nu al jaren in de kerk komt of niet precies weet wie Jezus is. Je kunt alleen komen of vrienden meenemen. Alpha Youth is gratis. Je mag vrijblijvend een keer langskomen, maar geloof ons: als je één keer bent geweest wil je niks meer missen.

Vanaf 26 januari 2024, elke vrijdagavond om 20:00 aan de Oosterstraat 35 in Drachten